Configuring Emulators

Discussion in 'QnA (read only)' started by FasTrack, Dec 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FasTrack

    FasTrack New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Of Heaven.
    I downloaded an emulator software to run PSX games on pc.

    When i am trying to configure it, i get an error saying

    PSX BIOS NOT FOUND[bios\scph1001.bin]

    What is this ???

    Can i ever play the games on my pc ?

    System satisfies all necessary specifications.
     
  2. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    Then and again ...its been said a thousand times on other sites and forum too ..theres not a single software for emulation where one can play ps2 games on Pc with satisfying results...
    90% of the games are impossible to run no matter how high the system configuration you have. the rest 10% will crawl slowly in so low a resolution that it will make your high end 3d games look dos :p
    Believe me ...forget bleem or anything...the only good way to play ps2 games or for that xbox games are on ps2 or xbox not PC
     
  3. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Aghrrrrr :x ....How many times to Tell Ya PSX Stands for Playstation One Ok....SO He downloaded The Ps One Eumlator and Not the Ps 2 One.....Anyways Btw Fastrack Trading or using of The Bios Of Psx Is Illegal and in ur case the File In The Plugins directory is missing.....U can find it here http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=scph
    Happy Emulating mate..... 8)
     
  4. OP
    OP
    FasTrack

    FasTrack New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Of Heaven.
    Thanks 4 the link allwyndlima.
     
  5. freshseasons

    freshseasons King of my own Castle

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    1,407
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    EVERYWHERE
    opps so sorry allwyndlima . :oops: Forgot something...!!!! Got carried away and hence the post..
    dont mind much too!!!
     
  6. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    No hard feelings here as well mate....Dont Mind My words i suppose i got carried away as well :lol: .....Anyways Peace..... 8)

    @Fastrack Anytime mate..... :D
     
  7. vysakh

    vysakh New Member

    Joined:
    Sep 1, 2004
    Messages:
    860
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Old trafford
    i understand that u are talking abt EPSXE
    it is a good emulator but mind that u can run only PS1 games with that.
    well u need to download more files such as the video and audio plugins if u wanna configure
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page