Can i run CARBON?

Discussion in 'Gamerz' started by shashank_digitreader, Sep 30, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I have Geforce4 MX 4000 128MB GPU. i heard that NFS:CARBON will not run on MX series. So can i run the game using 3D analyser?
     
  2. Stalker

    Stalker New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    992
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    closer than u think..
    ^^maybe not....i think the game does requires pixel shaders
     
  3. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Ahh **** then even I cant play it!
    But MW reqd Pix Shaders too, but ran well w/o it also... lets see what the demo's got.
     
  4. Stalker

    Stalker New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    992
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    closer than u think..
    ^^maybe......but without all the stunning visual effects
    but u still require 1 GB RAM!!!!
     
  5. Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    The official PC system requirements for Need for Speed Carbon are the following:

    Windows XP Service Pack 2 (32-bit Version) orWindows 2000 Service Pack 4
    CPU: 1.7 GHz or better
    Ram: 1GB
    DVD drive: 8x or faster DVD drive (Europe, CD drive for north america).
    Disk space: 3 GB or mehr
    Video: DirectX 9.0c compatible
    Sound: DirectX 9.0c compatible

    Supported additional controllers
    Logitech Rumblepad
    Logitech Dual Action
    Xbox 360 Wired Controller
    Logitech Momo Racing Wheel
    Logitech G25 Racing Wheel


    Graphics card with 64MB or more ram with the following gpu
    NVIDIA GeForce4 Ti-4200
    NVIDIA GeForce4 Ti-4400
    NVIDIA GeForce4 Ti-4600
    NVIDIA GeForce4 Ti-4800
    NVIDIA GeForce FX Series
    NVIDIA GeForce 6200
    NVIDIA GeForce 6600
    NVIDIA GeForce 6800
    NVIDIA GeForce 7300
    NVIDIA GeForce 7600
    NVIDIA GeForce 7800
    NVIDIA GeForce 7900
    ATI Radeon 8500
    ATI Radeon 9000
    ATI Radeon 9100
    ATI Radeon 9200
    ATI Radeon 9500
    ATI Radeon 9550
    ATI Radeon 9600
    ATI Radeon 9700
    ATI Radeon 9800
    ATI Radeon X300
    ATI Radeon X550
    ATI Radeon X600
    ATI Radeon X700
    ATI Radeon X800
    ATI Radeon X850
    ATI Radeon X1300
    ATI Radeon X1600
    ATI Radeon X1800
    ATI Radeon X1900
    Supported resolutions: 640x480 / 800x600 / 1024x768 / 1280x1024 / 1600x1200
    NVIDIA GeForce MX-Series not supported:(
     
  6. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Sucks... anyways am gonna overhaul around February or later to Quadro and lets see what comes later :D
     
  7. rockthegod

    rockthegod Dark Overlord !!!

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    719
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Obliterated into Oblivion
    whoooo, seems like I'm not goin for a total upgrade b4 next year when the prices of G80 series is expeected to stabilize !! :)
     
  8. speedyguy

    speedyguy Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Bangalore/Jamshedpur
    nice stuff...wens this gonna release or already rockin

    cheers
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page