CAN I PLAY HALO ON ANY PCI GRAPHIC CARD

Discussion in 'QnA (read only)' started by ASH_DSG, Oct 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ASH_DSG

    ASH_DSG Guest

    HI,
    PLEASE HELP ME I WANT TO PLAY HALO(DEMO) BUT MY GIGABYTE GA-6IWFE MOBO INTEL 810E CHIPSET CAN'T PLAY IT. CAN U TELL ME BECAUSE MY MOBO HAS NO AGP SLOT WHICH GRAPHIC CARD PCI SHOULD I BUY TO PLAY HALO AND LATEST GAMES WITH RATES IN Rs..
    THANKS
     
  2. icecoolz

    icecoolz Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bangalore
    no can do. To play most of todays games you need an AGP card mate. Especially HALO since it needs Hardware Lighting and Transformation which is available in AGP cards. Also if you want to play the latest games ur gonna need an AGP card anyways! In that case u'll need to change ur motherboard and get a new graphics card... let u knw ur budget mate!
     
  3. ice

    ice New Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Halo works on a GF 4MX440 128mb, ive played it on my firneds p4 1ghz 512mb sd ram with a gf4 mx440. pci version :D
     
  4. icecoolz

    icecoolz Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bangalore
    nice one ice...I didnt knw that !!! :D Also I didnt knw that there is a PCI variant of the GF 4MX 440 !!! Well I take it back then! But then hey...would u really want an PCI card...dont think so... !!!! :D
     
  5. nikhilesh

    nikhilesh New Member

    Joined:
    Nov 23, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ya .ull get 25 fps at 800*600 on a pci mx440.not a bad choice.
    but see if u can find a pci 9000pro.
     
  6. blade_runner

    blade_runner New Member

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Yup ice is right but u will get crap frame rates, and the game will run slow during fights and stuff ! Hell halo is a abomination since it give crap frame rates even on hi-end cards.
     
  7. icecoolz

    icecoolz Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bangalore
    hmmm...does it now...gotta install it on my PC with the 6800 from BFG ...let me see what performance I can get. I didnt install it since I finished it on my XBOX long back... and now am busy playin farcry.
     
  8. [flAsh]

    [flAsh] New Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    hey u can play halo on any PCI gfx card (it must support T&L).
     
  9. icecoolz

    icecoolz Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bangalore
    thats what I was thinkin too Flash..but then the PCI version apparently supports HW T&L too...so dunno...
     
  10. ice

    ice New Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Hmm, yeah it was bad, the fps was low..

    Im stuck in the counter strike circle...the onnly game i play :)

    100 fps :D max the game supports
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page