Call of Duty2

Discussion in 'Gamerz' started by nitish_mythology, May 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nitish_mythology

    nitish_mythology OSS Enthusiast!

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    664
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hills of Kumaoun
    Cn anyone tell me the minimum system req for running call of Duty 2 successfuly with nic frame rates.
    I played it on my frnd's P.C and it was wonderful...
    Any one else who is a fan of this game??
     
  2. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Minimum System Requirements
    This game is definetly way much heavy on resources as compared to its previous version.Visually its superb and sound is simply mind blowing.Am Currently on its American Missions.An Excellent WWII game.
     
  3. deathvirus_me

    deathvirus_me New Member

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata, India
    Well ... infact on low and mid level hardware u can barely stick to good fps at dx9 mode .. at dx7 mode things get superbly smooth .... a the game is said to be optimised for dual cores ... lol ...
     
  4. OP
    OP
    nitish_mythology

    nitish_mythology OSS Enthusiast!

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    664
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hills of Kumaoun
    My frnds P.C conf...
    Pentium 4 2.8 GHz
    512MB
    No graphic car...Works on Onboard memory.
    Graphics r pretty cool with nice frame rates!!
     
  5. Vivekd67

    Vivekd67 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow,India
    u can try direct x 7 support from the game's options settings.if u dont have min system requirements

    this reduces some of the visual quality but the game runs more smoothly.
    COD 2 is really an excellent WWII game.
    good luck
     
  6. krish

    krish New Member

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur >> Mumbai >> Thane
    Can anyone please tell me why am I not being able to play COD1 smoothly on may laptop even after choosing the lowest graphics?? The config is in my siggy...

    krish
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page