bsnl speed up...

Discussion in 'Broadband and DTH' started by tweety_bird_bunny, Oct 11, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tweety_bird_bunny

    tweety_bird_bunny New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    plz tell me how can i tweak my bsnl dialup setting so that i can improve the speed of my interent connection..... i mean any settings, or tweaks???
    also plz tell me if u know the phone rates that apply when i access my bsnl interenet connection???
     
  2. demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    YUP amn as far as tweak is concernt
    check out http://www.thinkdigit.com/forum/viewtopic.php?t=8287 it works for dial up too.
    any way use a software Artera Turbo it works know as i m on dail up & using it,
    any way as far as rates check out www.bsnl.co.in
    or these are
    from 6.00am to 10.30pm it's 3 mins pluse means 3 min=1.20rs
    or 1 hr= 20 pluse= 24rs ISP is not included
    in night 10.30pm to 6.00am it's 10 mins =1 pluse=1.20rs
    or 1hr= 6pluse= 7.20rs
     
  3. IG

    IG New Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    hey thanks demon...was kinda lazy to go check the rates out on the site..been puttin it away for about 2 months :p
     
  4. drgrudge

    drgrudge Another Brick in the Wall

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Chennai
    also u can use firefox or opera browser to increase the speed ...

    [​IMG]
     
  5. zeeshan_04

    zeeshan_04 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kutch, Gujarat
    How can I use firefox to increase the speed, drgrudge ???

    Please reply soon,

    [​IMG]
     
  6. IG

    IG New Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    just use it zeeshan m8 :p
    that'll do.
    u'll c the diff b/w firefox and ie.
     
  7. go4inet

    go4inet New Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    300
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    it depends upon ur ISP performance !
    Try Sify GOLD ! It really rocks !
     
  8. demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    hey go4inet dude
    can u tell me about rates & available in cities as soon as possible
    i m so desprate to get a 24 hr connection on affordable rate.
    i m dehradun
     
  9. drgrudge

    drgrudge Another Brick in the Wall

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Chennai
    i dont think sify is in deharadun....
    u will have to wait for it...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page