Broadband in Slackware

Discussion in 'Open Source' started by vignesh, Sep 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vignesh

    vignesh New Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    1,658
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Anyone tried this.. I tried netconfig it just doesnt work. I use Slackware 10.2 and use Airtel Broadband with a BEETEL ADSL2+MODEM using usb.
     
  2. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    till now i gaven't seen any person surf internet with a USB modem
     
  3. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    Well I have right here in this forum. In fact I do remember activating my Motorola broadband modem on Mandriva 2006 by conecting it via USB. It is possible just that it will take some effort. I will just point to the thread maybe that can help. Here's the thread http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=24170.
    Vignesh which stage does the problem lie? Is the modem detected?
     
  4. OP
    OP
    vignesh

    vignesh New Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    1,658
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Nope...In slackware all config is done mainly in text mode.. So I am still trying.Will let you know..
     
  5. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    thanx for pointing out.
    well some things in linux are pure luck!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page