1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

breakthrough or spearhead

Discussion in 'Gamerz' started by jmit, Feb 6, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmit

    jmit Core of the Processor

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    i want to know that which one is the expansion pack of MEDAL OF HONOUR ALLIED ASSAULT......BREAKTHROUGH or SPEARHEAD....can i play spearhead before breakthrough.....IS anything more, required to play these games.....
     
  2. ctrl_alt_del

    ctrl_alt_del A Year Closer To Heaven

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    1,369
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Both of them are expanisons for MoH:AA.

    Yes, you can play them in any order as the campaigns are not linked toe ach other in any way.

    Besides the expanisons being a bit more heavy on the system, all you would need is the required patches to be installed on the original game. By that I mean, you need to have MoH:AA installed and patched to be able to install and play either Breakthrough or Spearhead.

    The patches are included in the expansion's disks, so you dont need to look around for them. They will initialise and be installed automatically.
     
  3. OP
    OP
    jmit

    jmit Core of the Processor

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    requirement

    thanx dude...can u pl tell me what is the requirement for playing this game.......... i have the conf.... AMD athlon 2400+, 512 Mb 333 MHz,80 gb hard disk,MSI motherboard with VIA chipset (KM400,8235) and sony DVD combo drive...using win XP........ is this the sufficient requirement for the game...
     
  4. Darthvader

    Darthvader Back From Deathstar

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    761
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rome 233 B.C
    Dude if U can Run Medal Of Honor Allied Assualt then surely u can also run the expansions
     
  5. OP
    OP
    jmit

    jmit Core of the Processor

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    and what about medal of honour paccific assault and european assault...
     
  6. Darthvader

    Darthvader Back From Deathstar

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    761
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rome 233 B.C
    Now european assualt is not available on pC and as for Pacific assualt it needs a better comp to run
    So list ur specifications
     
  7. OP
    OP
    jmit

    jmit Core of the Processor

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    i have already mention my computer specification on top...
     
  8. OP
    OP
    jmit

    jmit Core of the Processor

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    hey guys plz tell me about moh:pacific assault.....i have described the detail of my pc on top......waiting for reply....... :)
     
  9. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Yup It must run but on Low settings of course.Plus you have sufficient RAM to save you from the lag sessions.But I am a bit sceptical of the overall performace of the VIA onboard Chipset.:( Please avoid double posting.
     
  10. godzi_85

    godzi_85 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    i dont think pacific assault would run on yours...
    it requires specifically dx 8.1 hardware atleast!(read graphic card)

    european assult is for consoles ..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page