1. Hi Guest
    We are running a survey about laptop service in India, and we'd love your inputs. Please help us improve the quality of laptop servicing, and if you've had any bad experiences, now is the time to be heard.
    Take the survey

Bluetooth, remote and a PC

Discussion in 'Buying Advice' started by bizzare_blue, Feb 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bizzare_blue

    bizzare_blue New Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    Is it possible to operate (switch-on, particularly) a PC using a remote like we operate a TV that too not using a Media Center PC....

    Also I wanted to know if this kind of a remote can use bluetooth technology?
     
  2. OP
    OP
    bizzare_blue

    bizzare_blue New Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    Come on guys...I expect help frm u all....
     
  3. kalpik

    kalpik In Pursuit of "Happyness"

    Joined:
    May 18, 2005
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
  4. OP
    OP
    bizzare_blue

    bizzare_blue New Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    I know about Control Freak n have used it too....but I asked for somethin which may be able to "Switch-ON" the PC too....
     
  5. kalpik

    kalpik In Pursuit of "Happyness"

    Joined:
    May 18, 2005
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    Hmm.. that would require a bluetooth reciever wired to your SMPS. I dont think something like this is available. You would have to build it yourself from scratch! Hehe.
     
  6. OP
    OP
    bizzare_blue

    bizzare_blue New Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    I do have a bluetooth dongle....is it possible do wat I asked for using my bluetooth dongle...Also, how much power does a bluetooth dongle requires?
     
  7. kalpik

    kalpik In Pursuit of "Happyness"

    Joined:
    May 18, 2005
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    I really dont think thats possible with the bluetooth dongle (though i may be wrong! hehe). About power consumption, it would take not more than 10 mili amperes. (the total power on a USB port is 500 mili ampere).
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page