black pitch in FIFA WC2006

Discussion in 'Gamerz' started by Knight, Aug 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Knight

    Knight New Member

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HI,
    mobo: ASUS A8NE-Deluxe
    256mb ram,
    Gigabyte radeon9600 256mb.

    In my system(pls see above mentioned), the pitch in FIFA WC2006 is in black color.

    any settings to be changed using ATI COntrol panel?


    Rgds,
    Knight
     
  2. go_gamez

    go_gamez New Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    417
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    navi mumbai
    dont knw...never heard of such a problem..have u tried re installing the game ??
     
  3. iMav

    iMav The Devil's Advocate

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Messages:
    7,004
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Masti Ki Paathshaala
    a possible graphics problem .... pitch different color .... balls not shown all related to graphics capability of the system
     
  4. wizrulz

    wizrulz GUNNING DOWN TEAMS

    Joined:
    Mar 5, 2005
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MUMBAI
    Your ram is the problem......256 mb is too low to play that game....
    Upgrade ur ram
     
  5. iMav

    iMav The Devil's Advocate

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Messages:
    7,004
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Masti Ki Paathshaala
    i am not too sure abt that coz i got 512 and at times my football just dissappear ..... and i realised that my fx 5200 might be causing the problem
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page