1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

bitcomet and proxy

Discussion in 'QnA (read only)' started by legolas, Mar 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. legolas

    legolas New Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I am behind a firewall and am using windows XP. I downloaded bitcomet, torrent software and tried som torrents after configuring the proxy as i would do for my browser. but, it dint start download., could any1 pls help me in configuring bitcomet for the proxy. thk u.

    /legolas
     
  2. adityaksharma

    adityaksharma New Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    me got the same problem.......
    the tracker connection timer keeps gettin reset nothing else :|
     
  3. OP
    OP
    legolas

    legolas New Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    exactly the same here!!!

    /legolas
     
  4. OP
    OP
    legolas

    legolas New Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no one has ever tried this? pls help!! :(

    /legolas
     
  5. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Did you created a rule in your firewall to allow the software to access the net ..?
     
  6. adityaksharma

    adityaksharma New Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    well ....... my problem is tht my coll uses cyberoam to contol acces to the internet


    :|
    :|
     
  7. yrana2002

    yrana2002 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    507
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Black Pearl
    Do you have a proxy firewall or just a simple firewall? If its simple, then you dont need any proxy settings.

    Just check in your firewall whether Bitcomet is allowed as an Exception. By default, bitcomet always does add it automatically, but just check for ensuring.
     
  8. OP
    OP
    legolas

    legolas New Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have proxy firewall. am behind my univ firewall.

    /legolas
     
  9. yrana2002

    yrana2002 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    507
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Black Pearl
    What icon do you get on beside the torrent? The icon can help you identify whats the real problem.

    Maybe there must be no problem with your proxy. There maybe some problem with your NAT or you've not configured your router properly(if you have a router).
     
  10. adityaksharma

    adityaksharma New Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lucknow
    me behind mu uni proxy firewall :|
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page