Backing up Norton Anti-virus Updates

Discussion in 'Software Q&A' started by serendipiti, Sep 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. serendipiti

    serendipiti New Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    asansol,West Bengal
    Is it possible to back up Norton Anti-Virus Updates(downloaded thru Live Update)?I need to do so as i freq format my HD.
     
  2. demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    ya go for
    E:\Program Files\Common Files\symantec
    go for virusdef folder and u can beckup them
    easy
    read digit dear
     
  3. #/bin/sh

    #/bin/sh New Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    42.65 N 73.76 W
    yes , do as demoninside said here.
     
  4. #/bin/sh

    #/bin/sh New Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    42.65 N 73.76 W
    when ur's formating and installation (OS+ anti viral) completed
    just pas to
    %:\Program Files\Common Files\symantec
    same
     
  5. ishaan

    ishaan New Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    u can also use intellegent updates instead of live update...dese are installation files which u manually install...but they cant be automatically downlaoded on ur oc u gotta go to da website symantec.com and do it urself every once in a while...

    also, digit keeps on giving the latest definition updates so u dont need 2 back em up cuz u'll waste space (yes, i kno dey r only 3-4mb but still...)
     
  6. OP
    OP
    serendipiti

    serendipiti New Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    asansol,West Bengal
    ya digit does give updates but virus def updates not program updates per se...like WMI update also digit updates are outdated by the time we have them!
     
  7. ishaan

    ishaan New Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    i wrote dat digit gives 'definition updates' so i meant no program updates
     
  8. Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    504
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    Ok, ReAwakening an old thread.
    ---------------------------------
    Hv Norton System Works 04, so how to back up all the updates ?
    ---------------------------------
    Digit says engine modification/update back ip not possible. True ?
    ---------------------------------
    Thx 4 ur time.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page