Avtars

Discussion in 'QnA (read only)' started by TeChiE, Sep 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TeChiE

    TeChiE New Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mangalore
    Dear Admins, i think its better that u start ur own avtars so that anybody does not violate the avtar rule i really find it difficult to cope up i try hosting it according to the regulation but once it is hosted it changes now tell me what do i do ? there are other forums like this which have their own avtars and also lets the users use their avtars.......................


    Hope you look into this guys i am not complaining but just suggesting
     
  2. ineo

    ineo New Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Zion
    yes this forum sw is not as good as the others i've seen.
     
  3. Ashis

    Ashis New Member

    Joined:
    Aug 14, 2004
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bhubaneswar
    Welcome to Digit's Forum !
    Avtar is a bit Problem but Rest is fine.
    U gonna have a good time...Thats for sure :D
     
  4. OP
    OP
    TeChiE

    TeChiE New Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mangalore
    Fun is Always Here


    YahI know pal that i am gonna have a good time here and thats y i am here but i just hope they solve the avtar problem pretty soon
     
  5. godzi_85

    godzi_85 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    oh where did my babe go??
     
  6. ujjwal

    ujjwal New Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    780
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The Avtar out of size logo is doing a good job ...
     
  7. Ricky

    Ricky Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    1,158
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    this forum software is fine.. only required is that digitadmin should upload avtars to their server . but that will eat lots of bandwidth !! ..
     
  8. EinSTeiN

    EinSTeiN New Member

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Relative Time Space
    upload ur avatars to some free servers such as geocities and then link it here.That'll solve the avatar prob.
     
  9. NikhilVerma

    NikhilVerma New Member

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    930
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
  10. sandeep8000861

    sandeep8000861 New Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Yeah !! For a good Start
     
  11. abhishekkulkarni

    abhishekkulkarni New Member

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Amche Pune
  12. Kl@w-24

    Kl@w-24 Slideshow Bob

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Yeah, but th site is down a lot of times. Tinypic and Photobucket are other options u shud consider.
     
  13. Yeah Kl@w, i use photobucket
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page