A7N266-VM Mobo + graphics

Discussion in 'CPU / Motherboards' started by plasmafire, Sep 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. plasmafire

    plasmafire New Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Moving out of mumbai soon!
    The A7N266-VM mobo has a 4x agp slot.. there are a lot of problems while installing higher graphics cards like 5700,5900,9800 pro etc..

    conflict betn drivers is said 2 b reason

    any experiences or comments??
     
  2. godzi_85

    godzi_85 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    oh i have the same mobo....
    but i also have the geforce mx 440se with 4x agp port.. so no probs.. here..
    i did have probs with the 5700 .. the pc used to freeze.. not so sure why.
    so reversed back to mx..
     
  3. wise

    wise New Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    A7N266-VM has been reported to have problems with drivers , supplied on the CD, particularly with WIN 98SE. What is your OS? Downloading unified drivers from the NVidia site and installing the same should solve the problem.
     
  4. OP
    OP
    plasmafire

    plasmafire New Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Moving out of mumbai soon!
    i use xp pro - sp2 slipstreamed

    i called up asus n they said some blabber..the guy might not b a techie..(said 8x card needs 8x agp..)

    the latest drivers crash the system on boot... lol funny..but sad
     
  5. Sourabh

    Sourabh Laptoping

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Mumbai
    BIOS UPDATE

    i guess this cod b solved bu a bios update
    just check for the latest biod update from the manufacturers website
    this wod solve the prob
     
  6. OP
    OP
    plasmafire

    plasmafire New Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Moving out of mumbai soon!
    i have latest bios '1007'
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page