1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

400 MHz RAM on 266 MHz MBO???

Discussion in 'QnA (read only)' started by shwetanshu, Dec 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shwetanshu

    shwetanshu New Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi/Bangalore
    My CPU & ChipSet is Intel Pentium 4 1.9 GHz Intel 845GL which supports 266 MHz ram. if i install 400 MHz RAM, will it be able to read it??? It will show 266 MHz RAM but it will read it, right???

    I m planning to buy 2 X 512 MB DDR KINGSTON RAM. And also is SAMSUNG 160 GB HDD (non-SATA) compatible with it???

    Which brand of RAM is better KINGSTON, TRANSCEND or HYNIX ????
     
  2. icecoolz

    icecoolz Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Bangalore
    Yes ur RAM will work on the mobo. But whats the point of going in for a 400 mhz unless ur plannin to upgrade ur mobo in the future....

    KINGSTON -> TRANSCEND -> HYNIX
     
  3. alib_i

    alib_i New Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    omnipresent
    yes .. it will work at lower frequency .. ie the frequency of mobo

    i actually have a 400 ram on my 233 mobo right now .. ( its my friend's )
    its working peacefully ..

    but .. when i searched google about it ..
    i found that its never reccomended .. i cant exactly say y!
    you can google yourself ..

    -----
    alibi
     
  4. indro

    indro New Member

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    its going to be good for your future upgrades , well mebby its not recomended ,but technically it should run ok , but it will run @266mhz
     
  5. geek_rohit

    geek_rohit New Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    345
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Gurgaon
    UPGRADE UPGRADE!!!

    c'mon man u still stuck with the 845s take my advice if u have the bucks go n get a 875 or a 865 get two Transcend DDR400, 256MB modules. Get them in dual channel and get a killer rig. I am having a great XPerience with my 865.
    As for RAM Brand if money is no a matter get the transend. They are worth the Xtra bucks, If u find them costly get the Hynix ones. Don't know much 'bout the Kinston ones
    Until then HAPPY COMPUTING, GAMING, FRAGGING!!!!!
    Geek_Rohit
     
  6. theraven

    theraven Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    off to "never ever" land
    whats ur problem m8 ?
    did he ask u for ur comments on his pc?
    or whether he should upgrade acc. to ur whims and fancy ?
    why are u giving unwanted advice
    and this is not the only post of urs like this
    besides his questions are already answered .. and i might add perfectly well !
    stop spamming
     
  7. grinning_devil

    grinning_devil New Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Side Crater, Mars
    :shock: :shock:
    wow...wow.....raven soooo foul moood buddy.....coool down!!!
    i think rohit is just too damn happpy nd xcited abt his rig....
    but pls guys stop bragging nd boasting of ur rigs....

    rite na raven!! :wink:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page