Loop Mobile GPRS Settings for Android

Discussion in 'Buying Advice' started by WarrenG, Aug 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WarrenG

    WarrenG New Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dose anyone have the GPRS settings for loop mobile in android ???
    I have tried the general settings that are given on their site ---> Loop

    But they dont work. So please if anyone could help it would be great ...
     
  2. thetechfreak

    thetechfreak .

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    9,675
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    38
    I think the www acesspoint is for Vodafone :shock:

    In my phone, that AP is for - Vodafone Mobile Connect


    I think you should visit a customer care centre
     
  3. OP
    WarrenG

    WarrenG New Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok i got the settings myself ... these settings work for me but you need to take a GPRS plan and not a WAP plan

    Name:gprs
    APN:www
    proxy:Not Set
    port:Not Set
    Username:Not Set
    password:Not Set
    Server:Not Set
    MMSc:Not Set
    MMS Proxy:Not Set
    MCC:404
    MNC:21
    Authentication type: PAP
    APN type:internet+mms
     
  4. thetechfreak

    thetechfreak .

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    9,675
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    38
    Well, its good you managed to solve it.


    These settigs are Vodafone Mobile Connect settings in my city :p

    Thread [SOLVED]
     
  5. sam

    sam Forum Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    13,825
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Guwahati
    OP's problem is solved now. closing :smile:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page