How to use Deep freeze

Discussion in 'Software Q&A' started by csczero, Oct 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. csczero

    csczero New Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can anyone tell me how to use deep freeze (a disk utility). i can't able to figure out the basic options which needs to turn on ..... im having a LAN with 16 computers in it
     
  2. jay_jay

    jay_jay New Member

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. jal_desai

    jal_desai New Member

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    by the way.. y do u wanna install deep freeze???? it's my worst nightmare. it follows a stupid approach... to block the whole drive itself... i mean wats the use and wats the benifit... we have loads and loads of antiviruses out there for free and they are really really good... lets say if u installed a useful program on ur root drive with deepfreeze installed... the next time u openup... u'll see tht the program has not been installed.... we always have to remember tht we have deepfreeze installed... making changes is COMPLEELY not allowed which is not a good approach... and the worst thing is.. it takes a hell lot to de-install it..
     
  4. Ron

    Ron ||uLtiMaTE WinNER||

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    704
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kathmandu,Nepal
  5. Ramakrishnan

    Ramakrishnan The Researcher

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I am using this utility and I am highly satisfied with it.
     
  6. Ron

    Ron ||uLtiMaTE WinNER||

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    704
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kathmandu,Nepal
    Same here.......
     
  7. OP
    csczero

    csczero New Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well thanks for opinons .......Well my cousin told me about another software called " Norton GO Back " .... i have installed it in my laptop ....felt it was simple and seems to be solving the purpose .... has anybody used it ?
     
  8. ArZuNeOs

    ArZuNeOs New Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Deep freeze is good provided u know to handle it.....

    turn it on After u install all softwares u wanted....then its fine
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page