Can't access Google, gmail , orkut or any other Google sites using Dataone!!!

Discussion in 'Software Q&A' started by the.kaushik, Jan 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Google problem!Is google server down!

    Guys are you all facing these problems..
    Opening the default homepage of firefox takes lot of time and sometime timeout. Google.com or google.co.in sometimes doesnot opens. Gtalk refuses to get a connection while same time you have a good internet speed! And try opening any site say yahoo search at the same time opens perfectly.. Any of you facing this type of problem.. Am facing the same and not only in my home but many places i found the same! Any idea how to solve?
     
  2. din

    din Tribal Boy

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    1,723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cochin , Kerala
    Re: Google problem!Is google server down!

    Not here. May be something with your connection ?
     
  3. nvidia

    nvidia -----ATi-----

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    google is fine here...
     
  4. debsuvra

    debsuvra is NOT a PC/Mac

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pondicherry
    Re: Google problem!Is google server down!

    I got a error message yesterday from GMail in the Firefox saying "the service is temporarily got down, but your mails and other data are secure. Our engineers are working on the matter, Please visit later. Sorry for the inconvnience"

    But amazingly, the mails were opening from thunderbird. [​IMG]

    Today everything is fine and I am in BSNL BB. :D
     
  5. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    Ya am facing this connection problem still now.. and one thing i fond out now.. I go to gmail and login and then from gmail options if i got to orkut, google,igoogle am able to go. but again if i restart my browser and directly if i try am not able to do.
     
  6. Gigacore

    Gigacore Dreamweaver

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    3,882
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    till then use a proxy server

    www.youhide.com
     
  7. cooldudie3

    cooldudie3 Boom Boom Boom

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    742
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MACHEAVEN
    Re: Google problem!Is google server down!

    A funny thing.. no problem here!
    I think some guy should help fix your internet connection
     
  8. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    Guys this is crazy! I open through the above url it works fine but when i hit directly it wont! any idea.. am in my home. AvG Antivirus installed.. no firewall except the windows one.. turned off and tried and same result..

    Whats going on!
     
  9. din

    din Tribal Boy

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    1,723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cochin , Kerala
    Re: Google problem!Is google server down!

    @the.kaushik

    I noticed one thing while using Dataone (not sure whether you are on Dataone or other ISP). Some of the sites does not open sometimes. Most of the time it was temp, like 10 mins to 1 hr. Do not know the reason, but it happened before and yes, it worked on proxy.
     
  10. nvidia

    nvidia -----ATi-----

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    It happens in my connection also... firefox displays "could not connect to server" or some page like that and i keep pressing "try again" and it opens.. [​IMG]
     
  11. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    Ya my too BSNL! :(

    Are you in bsnl BB?

    Funny.. now the proxy site itself not opening..
     
    Last edited: Jan 5, 2008
  12. Rockstar11

    Rockstar11 Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    2,039
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    India
    Re: Google problem!Is google server down!

    no problem here!
    BSNL Dataone..
     
  13. zyberboy

    zyberboy dá ûnrêäl Kiñg

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Messages:
    987
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kerala/calicut
    Re: Google problem!Is google server down!

    For those bsnl BB ppl, change ur DNS sever from bsnl's to open DNS :)
     
  14. spikygv

    spikygv New Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Re: Google problem!Is google server down!

    ya , it happened frequently for me. change to openDNS , problem got solved.
    208.67.222.222 and 208.67.220.220 .
     
  15. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    How???
     
  16. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Re: Google problem!Is google server down!

    ^^ Change ur dns servers to open dns'es servers. 208.67.222.222 and 208.67.220.220 .
     
  17. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    am trying the following.. let you know what happens!
    https://www.opendns.com/start?device=windows-xp

    Thanks pathik.. am trying.. let see what happens

    guys i don't know the above procedure solves the problem or not but i see the browsing speed has increased !!!!!.. i think all bsnl users should give a try!:)
     
    Last edited: Jan 5, 2008
  18. OP
    the.kaushik

    the.kaushik œ∑´®†¥¨ˆøπåß∂ƒ©˙∆˚¬Ω≈ ç√∫˜

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Re: Google problem!Is google server down!

    Guys i think the problem is solved!!! :) Last 4 hrs am browsing without a problem after the DNS change.. Guys who ever have similar problem like me follow the above link!
     
  19. Badguy

    Badguy New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Re: Google problem!Is google server down!

    Problem is with ur connection
     
  20. piyush gupta

    piyush gupta New Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    never land
    Re: Google problem!Is google server down!

    Its BSNL problem

    i tell u whats happening with me..

    I put up a lot of rapidshare links for downloading (all are movies) I have rapidhsare premium account.

    Downloading is working fine for adound 30KBDP

    but when I open any site...

    nothing opens up...

    then I have to switch off modem and switch it on after 5-10 minutes..

    everything works fine after switch off process
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page